Malo o nama


CONNITOR
Rent a car ZadarConnitor je im tvrtke sa sjedištem u Zadru. Naša misija je ponuditi najbolju uslugu našim klijentima sa najpovoljnijom cijenom na tržištu.

Aktivno se bavimo i pružamo usluge iznajmljivanja ekonomske, standardne i luksuzne klase vozila.

 

CONNITOR Rent a Car nudi vrhunsku kvalitetu i pouzdanost usluge najma vozila.

Connitor Rent A Car je uspješna priča sa tradicijom dugom preko 10 godina. Načela koja nas vode i skromni počeci spajaju se s osobnom iskrenošću i integritetom. Vjerujemo u jačanje naših zajednica. Pružamo usluge klijentima kao da su nam obitelj. A naporan rad urodit će plodom. Te su stvari danas jednako važne kao 2010. kada smo utemeljeni. Danas naša rasprostranjena mreža, vozni park i lepeza usluga Connitor čini dijelom najvećeg davatelja usluga prijevozničkih rješenja u Hrvatskoj.

Klijentima nudimo najam vozila lokalno i u zračnim lukama, te najam kombija, i pružamo poslovna rješenja za potrebe klijenata. Aktivno sudjelujemo u održivosti, ne samo zato što je to pametno za poslovanje nego i zato što vjerujemo da svijet trebamo učiniti boljim mjestom za buduće generacije. Zbog naše veličine u jedinstvenom smo položaju da potičemo inovacije, pokrećemo istraživanja i testiramo rješenja koja tržište traži.


Izvrsnost
već 10 godina


Connitor je sada naziv za osobe koje često putuju bilo radi posla ili užitka vožnje.